Kvalitná príprava Partnerskej dohody SR s Európskou komisiou je kľúčom k úspechu v efektívnosti využívania eurofondov - Palko, František, 1972-
Pozičný dokument Európskej komisie voči Slovensku o budúcom programovom období (2014-2020). Tematické ciele a priority pri využívaní eurofondov na Slovensku. Hodnotenie metodickej a procesnej stránky implementácie eurofondov na Slovensku zo strany EK. Metodická príprava Slovenska na nové programové obdobie (2014-2020).