State of Cooperation Between Universities and Startups in the Business Ecosystem in Slovakia - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Skúmanie konceptu podnikateľského prostredia a jeho teoretické definície. Preskúmanie stavu spolupráce medzi univerzitami a startupmi na Slovensku formou dotazníka a kontrolovaného rozhovoru.