Žiak v rodine - aktuálne (aj) z daňového aspektu - Jarinkovičová, Valéria
Príspevok venuje pozornosť na niektoré aktuálne zmeny vo viacerých právnych normách, najmä však v zákone č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení n.p., ktoré súvisia s ekonomickou najmä daňovou stránkou výchovy žiaka, okrajovo aj študenta vysokej školy v rodine. Zameriava sa najmä na: zmeny pri uplatňovaní nároku na daňový bonus, na poberanie štipendií, na zmeny pri duálnom vzdelávaní študentov strednej školy, na nový inštitút - príspevok na športovú činnosť dieťaťa.