Tlačivo daňového priznania k dani z príjmov za rok 2019 - Sekerková, Ľubica
Príspevok sa venuje výkladu jednotlivých riadkov daňového priznania k dani z príjmov za rok 2019. Konkrétny príklad na vyplnenie daňového priznania obce za rok 2019 nájdete na internetovom portáli časopisu www.ropoaobce.sk.