Firemní vzdelávání není benefit, ale investice - Dombrovský, Tomáš Ervín
Výsledky prieskumov firemného vzdelávania. Ako motivujú firmy svojich zamestnancov ku štúdiu. Motivácia z pohľadu zamestnancov. Vzdelávanie nielen ako prostriedok pre rozvoj zamestnanca, ale aj ako nástroj na udržanie zamestnanca. Vzdelávanie a kariérny rast. Výhoda online kurzov.