Povinnosti mzdovej účtovníčky na začiatku roka 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Manažment škôl a školských zariadení a ich povinnosti súvisiace s ukončením kalendárneho roka 2019 v personálnej a mzdovej oblasti. Dôležité úkony, ktoré musia mzdové účtovníčky vykonať na začiatku roka 2020.