Riaditeľ ako inovačný manažér vzdelávacej inštitúcie - Krajňáková, Emília
Úloha riaditeľa v spojitosti s inováciami v školách a v školských zariadeniach. Nutnosť pestovania schopnosti realizovať strategické úlohy. Výsledky prieskumu medzi pedagogickými zamestnancami vo vzťahu k možnostiam pedagogického kolektívu zlepšovať kvalitu školského prostredia.