Intenzita zapojenia sa krajiny do medzinárodnej deľby práce - otvorenosť ekonomiky - Naščáková, Jana
Zistenie vývoja vybraných hlavných ukazovateľov zahraničného obchodu Slovenskej republiky. Zisťovanie intenzity zapojenia sa Slovenskej republiky do medzinárodnej deľby práce a zahraničného obchodu (Otvorenosť ekonomiky).