Metódy odhalenia krízy podniku - Lukáč, Jozef, 1991-
Popísanie a aplikácia metód prostredníctvom ktorých môžeme stanoviť, že podnik bude v budúcnosti ohrozený krízou. Kríza sa môže prejaviť zhoršením finančnej situácie podniku a v konečnom dôsledku môže dôjsť k bankrotu podniku. Aplikácia ekonomicky pridanej hodnoty EVA.