Libertariánsky paternalizmus: jeho využitie a limity - Fehérová, Martina, 1992-
Vysvetlenie princípu libertariánskeho paternalizmu a predstavenie spoločných aspektov v ľudskom rozhodovaní, na základe ktorého bol tento koncept vytvorený. Praktické príklady z oblasti dôchodkového sporenia, darcovstva orgánov, životného štýlu a ďalších. Otázka morálneho využitia koncepcie.