Vymedzenie funkčnej gramotnosti v krajinách V4 - Belkovicsová, Daša, 1982-
Vyhodnotenie úrovne funkčnej gramotnosti v kontexte matematiky, vedy a čítania v Slovenskej republike a krajinách Vyšehradskej štvorky. Definícia kľúčových determinantov a porovnanie situácie na Slovensku a v krajinách V4 prostredníctvom vybraných finančných a nefinančných ukazovateľov.