<The> New Rules of Capital Adequacy Basel III from the Perspective of Leasing Companies in Europe and Czech Republic - Svítil, Martin
Niektoré významné zmeny regulačného rámca Basel III (nazývané aj Basel IV), ktorý nadobudne účinnosť počas rokov 2022 - 2027. Názor lízingových spoločností na zmeny. Hodnotenie situácie najväčších lízingových spoločností na českom trhu pomocou metód finančnej analýzy. Situácia v ČR zhľadiska kapitálu, kapitálovej primeranosti a súladu s pravidiel Basel III.