Certifikácia paliet zaručuje jednotu - Čapek, David
Používanie certifikovaných paliet v distribúcii. Garantovaná kvalitatívna a parametrická jednotnosť. Prenájom paliet. Spolupráca s certifikovaným obchodným partnerom na opravách paliet.