Štíhla logistika zvyšuje efektivitu výrobných prevádzok - Neckař, Petr
Charakteristika štíhlej výroby a štíhlej logistiky. Odstraňovanie plytvania. Úspora ľudí, materiálu, času i nákladov na škody, rýchlejšie zásobovanie výrobných pracovísk. Automatizácia a bezpečnosť.