Legislatívne zmeny v inštitúte minimálneho dôchodku - Sika, Peter, 1975-
Aktuálne schválená novela zákona o sociálnom poistení, ktorá zavádza zmeny vo výpočte, ako aj valorizáciu základného minimálneho dôchodku. Pozitívne a negatívne aspekty minimálneho dôchodku.