El rojo y el azul en la política eslovaca y espaňola - Spišiaková, Mária, 1973-
Využitie a význam červenej a modrej farby v španielskej politike. Cieľom lexikálno-sémantickej analýzy je zistiť, ktoré farby sú najčastejšie v španielskej politike alebo v politike španielsky hovoriacich krajín, čo jednotlivé farby vyjadrujú a tiež ich výskyt v rôznych konštrukciách.