Differences in the Financial Structure of Slovak and Czech Enterprises Operating in Machinery Manufacturing and Equipment Industry - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza a hodnotenie, či existujú rozdiely vo vplyve faktorov (t. j. odlišný smer a intenzita ich vplyvu) na finančnú štruktúru slovenských a českých podnikov. Analýza sa uskutočnila za roky 2014 - 2018.