Social Entrepreneurship: Business Models and Strategies for Their Development - Ayaganova, Meiramgul
Výskum podnikateľských modelov v sociálnom podnikaní. Zahraničná skúsenosť s implementáciou obchodných modelov úspešnými spoločnosťami v globálnej ekonomike. Spomedzi 55 inovačných modelov vyčlenených 8 typov podnikateľských modelov, použiteľných sociálnymi podnikateľmi. Rozvojové stratégie na príklade Kazašskej republiky.