EU Fossil Fuel Imports and Changes After Ukrainian Crisis - Baláž, Peter
Analýza dopravných koridorov plynu z Ruska do EÚ. Analýza, do akej miery môže byť týmto zasiahnutá slovenská ekonomika, energetická bezpečnosť a príjmy.