Attitudes to Eco-Design in the Product Category of Home and Kitchen Accessories - Garasová, Petra, 1993-
Spotrebiteľské vnímanie domácich a kuchynských doplnkov, často vyrábaných z plastov, a tak významne prispievajúcich k plastovým odpadom. Ženy a ich prístup k ekodizajnu. Preferencie spotrebiteľov týkajúce sa ekodizajnu domácich a kuchynských doplnkov.