Evaluation of Eco-Innovations and Eco-Design in the Slovak Republic - Garasová, Petra, 1993-
Využitie ekologických inovácií a ekodizajnu v Slovenskej republike. Vzťah vybraných premenných a ocenenie značky „Produkt šetrný k životnému prostrediu“. Rôzne aspekty ekologických inovácií uplatnením 16 indikátorov zoskupených do piatich dimenzií.