<The> Service Design - Kubičková, Viera, 1970-
Návrh služieb, argumenty na podporu zmien v návrhu služieb a nové trendy v návrhu služieb. Postavenie služieb slovenskej ekonomiky a identifikácia ekonomických výhod inteligentných služieb v krajinách EÚ. Hlavné dôvody zavedenia nových prístupov pri navrhovaní služieb.