<The> Connection of the Methanol Economy to the Concept of the Circular Economy and Its Impact on Sustainability - Magda, Róbert
Myšlienka obehového hospodárstva a pôda ako jeden z prostriedkov realizácie udržateľnej budúcnosti. Koncepcia obehového hospodárstva ako alternatíva k súčasnému „lineárnemu“ spôsobu činnosti spoločnosti. Alternatívou k fosílnym palivám je cyklus, v ktorom hrá hlavnú úlohu uhlík a metanol. Využívanie uhlíka zohráva hlavnú úlohu pri zmierňovaní globálnych klimatických zmien.