Chybovosť u študentov a práca s chybou v kontexte ESP - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Problematika chybovosti vo výučbe anglického jazyka. Názory expertov na danú problematiku, typy chýb, ktorých sa dopúšťajú študenti. Postupy, ktoré sa využívajú v pedagogickej praxi na odstraňovanie týchto chýb.