Organizational Career Development Versus Employees’ Career Needs in Hungary - Szabó-Bálint, Brigitta
Podpora v kariére zamestnancov zo strany svojich zamestnávateľov, a porovnanie s tým, čo skutočne od organizácie zamestnanci dostávajú. Kariérny rozvoj uplatňovaný organizáciami. Rozsah technického využitia kariérneho rozvoja. Riešenia, ktoré jednotlivci uprednostňujú a nástroje, ktoré organizácie používajú.