Digitálna ekonomika, digitálne služby a daň z digitálnych služieb - hrozba alebo výzva pre normotvorcov? - Hrabčák, Ladislav
Problematika digitálnej ekonomiky. Digitálne služby, ako jedny z javov digitálnej ekonomiky a ich zdaňovanie. Zdaňovanie digitálnych platforiem či zdaňovanie virtuálnych mien, tendencie zdaňovania digitálnych služieb. Návrhy právnych úprav na medzinárodnej (vrátane európskej) úrovni a na úrovni národných parlamentov.