Návrhy de lege ferenda vzťahujúce sa na reguláciu finančného poradenstva - Slezáková, Andrea, 1980-
Úvahy a návrhy de lege ferenda. Prvý návrh de lege ferenda zameraný na potenciálnu zmenu zákona o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve. Druhý návrh de lege ferenda zameraný na zavedenie právneho inštitútu predchádzajúceho súhlasu Národnej banky Slovenska. Tretí návrh de lege ferenda spájaný s preverovaním pripravenosti na finančné poradenstvo prostredníctvom miestnej obhliadky.