Asymmetric Retail Gasoline and Diesel Price Reactions in Slovak Market - Szomolányi, Karol, 1976-
Teoretické vysvetlenie asymetrických maloobchodných cien benzínu a nafty. Ekonometrická špecifikácia funkcie reakcie ceny benzínu a nafty. Asymetrické hypotézy o reakcii cien benzínu a nafty.