<The> Impact of Fee Income Share on EU Banks' Performance and Its Implications for Drivers of Banks' Business Model Changes - Vozková, Karolína
Hnacie sily zmien obchodného modelu banky. Vzťah medzi podielom na poplatkoch a províziách a výkonnosťou bánk z hľadiska ziskovosti, rizika a ziskovosti upravenej o riziko v Európskej únii. Obchodné stratégie bánk a makroekonomické faktory ako rozhodujúce determinanty výkonnosti bánk.