Trends in Media Communication - Breveníková, Daniela
Príspevok sa zaoberá súčasnými globálnymi tendenciami v mediálnej komunikácii, vrátane personalizácie, tendencie k neformálnemu vyjadrovaniu, zameraniu na osobnostné vlastnosti komunikantov a osobností, o ktorých sa komunikuje, ako aj o prostriedkoch, obrazoch a jazyku, ktorými sa tieto tendencie vyjadrujú.