Didaktická príprava na tlmočenie z listu - Štefčík, Jozef, 1976-
Článok sa pokúša definovať charakter, funkciu a využitie tlmočenia z listu ako jednej z ojedinelých foriem profesionálneho tlmočenia a didaktického modelu s ohľadom na jeho aplikovanie v rámci štúdia na Fakulte aplikovaných jazykov EUBA.