Hartnäckige Fehler slowakischer Hochschulstudenten hinsichtlich der kommunikativen Kompetenz - Adamcová, Lívia
Skúmanie ako jazykové zručnosti môžu pomôcť zvládať zložité situácie v profesionálnej komunikácií.