Pes v slovenskej a španielskej frazeológii - Mocková, Nina, 1987-
Cieľom predloženého článku je analyzovať frazeologické jednotky v španielskom aj slovenskom jazyku, ktoré obsahujú slovo “pes”. Dané frazémy skúmané prostredníctvom kognitívnej analýzy.