Diskurzné stratégie švajčiarskych ľudovcov pred voľbami 2019 - Štefančík, Radoslav, 1976-
Autor analyzuje diskurzné stratégie Švajčiarskej ľudovej strany pred parlamentnými voľbami 2019. Článok je založený na hypotéze, že jazyk ľudovcov korešponduje so základnou charakteristikou jazyka krajne-pravicových strán v zmysle my a oni.