Diskurs kak kommunikativnoje sobytiye - Matytcina, Marina
Článok skúma pojem „diskurz“ z pohľadu kritickej lingvistiky a analýzy kritického diskurzu. Tematický prehľad kritických štúdií venovaný analýze pojmu „diskurz“ demonštruje zvýšený záujem o túto otázku vo výskumoch moderných lingvistov.