Practical Training and Its Impact on Employability Post-Graduation - Šnýdrová, Markéta
Vplyv študentov pracujúcich počas štúdia a dopady na ich zamestnateľnosť po ukončení štúdia. Prístup absolventov podnikových univerzít k zamestnaniu počas ich štúdia a zhodnotenie úlohy zamestnania študentov v ich budúcej kariére. Vzťahy medzi zamestnaním študentov a budúcim pracovným miestom.