Conference of the Institute of Economic Research of the Slovak Academy of Sciences and the Rectorate of the University of Economics in Bratislava - Gonda, Vladimír
Informácia z konferencie Ekonomického ústavu SAV a Ústavu Ekonómie a manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorá sa konala 27.11.2019. Udalosť venovaná vybraným aktuálnym problémom svetovej ekonomiky.