[Regresná a korelačná analýza s aplikáciami v softvéri SAS] - Kotlebová, Eva
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Regresná a korelačná analýza s aplikáciami v softvéri SAS, pre prípravu a vzdelávanie odborníkov v oblasti kvantitatívnych metód. Učebnica prioritne určená pre študentov Fakulty hospodárskej informatiky, najmä pre študijné programy Štatistické metódy v ekonómii a Aktuárstvo.