Názory učiteľov ekonómie na využívanie prípadových štúdií - Novák, Jaromír, 1978-
Analýza názorov učiteľov ekonómie na vybraných stredných školách v Slovenskej republike na využitie prípadových štúdií v školských predmetoch, ktoré vyučujú. Porovnanie hlavných dôvodov použitia tejto metódy podľa výsledkov prieskumu s bežnými teoretickými predpokladmi, sumarizácia jej hlavných nevýhod. Návrh niekoľkých spôsobov, ako pomôcť učiteľom prekonať ich.