Vplyv unilaterálnych preferencií na vývoznú štruktúru najmenej rozvinutých krajín - Doleželová, Petra
Vývoj exportov najmenej rozvinutých krajín z hľadiska komoditnej a geografickej štruktúry od zavedenia hlavných preferenčných režimov pre najmenej rozvinuté krajiny. Dôsledky zavedenia programu pre najmenej rozvinuté krajiny v Číne v roku 2010. Významné zmeny v rámci Európskej únie, Spojených štátov a Číny v geografickej štruktúre vývozu najmenej rozvinutých krajín.