Uplatnenie mechanizmu otvorenej inovácie a vplyv vybraných ukazovateľov firemnej kultúry v podniku - Prváková, Miroslava
Vplyv vybraných ukazovateľov firemnej kultúry a určenie hlavných bariér uplatnenia mechanizmu otvorenej inovácie v podnikoch zameraných na služby. Vybráné kľúčové ukazovatele firemnej kultúry, ktoré majú najsilnejší vplyv na uplatnenie mechanizmu otvorenej inovácie v podniku.