Firmy sa po kríze viac uzavrú do seba - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Názor odborníka, Ľ. Pavelku, na stav svetového obchodu po skončení pandémie COVID-19. Sektory, ktoré budú najviac ovplyvnené. Čo odborníkovi chýba na štátnej pomoci.