Performing the Activities of the Commercial Investment Advisor in Austria and of the Financial Advisor in Slovakia - Slezáková, Andrea, 1980-
Finančné poradenské služby v oblasti poskytovania poradenstva o rôznych finančných produktoch, ako sú pôžičky, poistenie a investície. Významné rozdiely v regulácii komerčného investičného poradcu v Rakúsku a finančného poradcu na Slovensku.