Specifics of the Supporting Sectors of the Creative Industries in the Slovak Economy - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Zhodnotenie vplyvu podporujúcich sektorov na kreatívny priemysel na Slovensku a ich dopady na ekonomiku.