Comparability Analysis - The Cornerstone of Transfer Pricing - Hajniková, Tatiana
Problematika transferového oceňovania. Komparatívna analýza a jej spoľahlivé údaje. Štatistické nástroje na odstránenie chýb prostredníctvom analýzy. Pohľad domácich a zahraničných autorov na danú problematiku.