Prediction of the Failure of the Enterprise through Rating Models Created in Slovak Market Conditions - Lukačková, Andrea, 1992-
Ratingový model ako model prognózy dôveryhodnosti alebo bankrotu podniku. Metódy použité pri vývoji ratingového modelu. Pojem Rating. Najznámejšie slovenské ratingové modely.