Venture Capital as a Source of Financing for Enterprises in Slovakia - Polečová, Petra
Pohľad na využívanie rizikového kapitálu na Slovensku v porovnaní s inými európskymi krajinami. Hlavné dôvody jeho nedostatočného využitia.