Russia's Implementation of Hybrid Warfare - Kochajdová, Monika, 1993-
Rusku sa podarilo získať územie bez použitia konvenčných zbraní. Skúmanie tejto nejednoznačej, tajnej a nekonvenčnej stratégie, ktorú medzinárodné spoločenstvo nazýva „ruská hybridná vojna“. Všeobecné zameranie na hybridné vojny. Opis každej fázy ruských operácií na Ukrajine. Identifikácia hybridných vojen a otvorená diskusia pre budúci výskum.