<The> Impact of New Technologies on Accounting and Audit - Gedeon, Milan, 1993-
Definícia pojmov digitalizácia, automatizácia a digitizácia. Identifikácia konkrétnych dopadov týchto procesov na účtovníctvo a audit. Analýza výhod a nevýhod zavedenia digitalizácie a automatizácie do účtovníctva.