Identification of Knowledge Management Implementation Barriers at Slovak Higher Education Institutions - Hlavatý, Ivan, 1978-
Zameranie sa na identifikáciu hlavných prekážok implementácie manažmentu znalostí na slovenských vysokých školách. Skúmanie či sú rôzne kategórie vysokých škôl – verejné, súkromné a štátne, ovplyvňované rovnakými prekážkami. Bariéry zavádzania manažmentu znalostí.